Home Locuri de munca de soferi
Locuri de munca de soferi
Locuri de munca de soferi PDF Imprimare Email
Locuri de munca de soferi
Scris de andreibitculescu   
Miercuri, 09 Februarie 2011 13:57
Condusul este activitatea preferata de majoritatea persoanelor in prezent. Desi avem strazi din ce in ce mai aglomerate din cauza fluxului mare masini, acest lucru nu ii impiedica pe pasionatii auto sa se urge la bordul masinii (proprii sau nu) pentru a conduce. Bineinteles, exista si activitati pentru soferi in interes de serviciu. Cu toate astea, in ciudat traficului tot mai zgomotos si al poluarii accentuate, impatimitii auto nu se opresc din a stinge propria “sete” si anume condusul.

In Bucuresti exista o multitudine de firme care isi desfasoara activitatea prin intermediul condusului. Nu ma refer doar ca vin cu propria masina la locul de munca ci la faptul ca modul de exercitarea a activitatii este aceea de conduce. Exista o multitudine de locuri de munca pentru soferi care le ofera multumire cu dublu sens. Acesta fiind:
• Ofera satisfactie financiara, ceea ce este un lucru cautat de toata lumea la un loc de munca, indiferent daca este vorba de a conduce sau de a desfasura o alta activitate.
• Ofera sansa si ocazia totodata pasionatilor sa desfasoare activitatea prefereata si anume condusul.

In prezent exista un numar mare de firme care isi desfasoara activitatea pe teren. Bineinteles, exista si activitati riscante, dar placute. Firmele de taxi sunt printre domeniile cu risc relativ semnificativ. Nu din pricina lipsei de experienta oferita de soferii respectivi cat persoanele care se urca in masina din postura de client. Au existat de multe ori cazuri nefericite cand soferul de taxi a primit un schimb de lovituri in loc de taxa pentru calatorie.

Printre domeniile cu risc mediu se numara firmele care se ocupa livrarea “Pizza”. Putine firme de pizza sunt acelea care isi desfasoara livrarea cu ajutorul autovehiculelor, marea majoritate isi desfasoara traseul folosit scutere. Acestia considera ca sunt mult mai usor de manuir, pentru unele nu ai nevoie de permis auto, costurile pentru achizitionare sunt relativ mici. Cu toate astea riscul de aconduce un scuter intr-un oras aglomerat precum Bucurestiul este un risc urias. Risc pe care nu il asuma nimeni.

Intr-o alta ordine de idei, mai exista activitati pentru soferi. Acestea sunt servicile de courierar si soferii pentru tir-uri. Bineinteles, desi pare o metoda relativ mai fara risc, totusi este una relativ riscant. Desi soferul de tir sau courierul nu ia autostopisti acestia sunt nevoiti sa conduca ore intregi conducand la o oboseala uriasa in timp. Bineinteles, toate metodele de condus prezinta un risc, nu atat prin modul de practica al activitatii cat prin simplul fapt ca se afla in trafic inconjurat de soferi potentiali “sanatosi”.
 


Sondaje

Ai mai urmat o scoala de soferi pana acum?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com